Duikinitiatie

VUB Diving Center
vdc@vub.ac.be
Initiatie

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er onder het wateroppervlak aan toegaat? Wil je leren duiken?

Dan is dit jouw kans. Vanaf 7 oktober 2015 start het VUB Diving Center (VDC) met een nieuwe reeks duiklessen. Het VUB Diving Center bestaat voornamelijk, maar niet exclusief, uit studenten, oud-studenten en personeelsleden van de Vrije Universiteit Brussel. Uiteraard ben je ook welkom als je geen link hebt met de universiteit.

De lessen vinden tot het einde van het academiejaar elke woensdag plaats in het zwembad op campus Etterbeek van 21u00 tot 22u00. Na deze opleiding zullen er elke vrijdag van 20u00 tot 21u00 vervolglessen plaatsvinden.

Twijfel je nog? De eerste twee lessen (7 en 14 oktober 2015) zijn initiatielessen. Hier kan je vrijblijvend kan kijken of duiken iets voor jou is.

Afspraak op 7 oktober om 20u30 aan de ingang van het zwembad op campus Etterbeek.