logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

EHFCN-conferentie over zorgfraude

donderdag, 5 november, 2015 - 09:00 to vrijdag, 6 november, 2015 - 17:00
Faculteit: Medicine and Pharmacy
Crowne Plaza Den Haag
Van Stolkweg 1, Den Haag - 2585 JL, Nederland
European Healthcare Fraud & Corruption Network
conferentie

Nederland is dit jaar gastland voor het jaarlijkse congres van het Europees netwerk tegen fraude en corruptie in de zorg, de European Healthcare Fraud and Corruption Network (EHFCN).

Centraal tijdens het congres staat dit jaar de vraag: hoe kunnen we de zorg nog beter financieel houdbaar maken? In dit geval toegespitst op de strijd tegen fraude, verspilling en corruptie in de zorg. Daarbij is er aandacht voor de huidige situatie, maar er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar de toekomst. Managing Director van EHFCN Paul Vincke is positief over de Nederlandse kennis op dit gebied. “Het congres is jaarlijks in een ander land en nu voor het eerst in Nederland. Daar heeft men een grote expertise op dit gebied.”

Interactieve sessies

De opzet is die van een werkconferentie waarbij de deelnemers uit meer dan 15 landen samen ervaringen, inzichten en informatie uitwisselen. Veel interactiviteit dus. Naast de leden van de EHFCN is het congres interessant voor een brede doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan beleidsmakers op het gebied van politiek, patiëntenbelangen, de zorg en wetshandhaving.

Meer informatie over het congres vind je terug op deze speciale congressite van de EHFCN. Hier kan je je ook aanmelden.

picture