Foodmarket & (alumni-) After Work Drink - Campus Etterbeek

donderdag, 1 oktober, 2015 - 16:00 to donderdag, 1 oktober, 2015 - 22:00
Witte tent achter aula Q

Het nieuwe academiejaar trappen we graag in gang met een goed feestje! Werk of studeer je aan de VUB? Kom dan zeker naar de VUB Kickoff op donderdag 1 oktober. Vanaf 16u verwachten we je aan de tent achter aula Q.

Alumni after work

Graag nodigen we onze alumni, die zo nu en dan met nostalgie terugkijken op hun studentenleven, uit op de VUB Kickoff voor een goeie after work drink en de kortste fuif van het jaar.

Naast enkele lekkere eetstandjes van je oude studentenkring, verlekkert ook een foodtruck het event zodat je zeker niet hoeft te verhongeren na een lange werkdag.

Kom na het werk dus even naar je oude, vertrouwde campus en verbroeder met studenten van vroeger en nu.

Gezellig wordt het sowieso op de klanken van Marcel en Vicky (gisteren nog op Pukkelpop, vandaag op de VUB) en de live acts van Cirq, bekend van Bataclan op de Gentse Feesten.