Gezamenlijke Taaltafels

woensdag, 23 september, 2015 - 12:15 to woensdag, 23 september, 2015 - 13:45
Faculteit: Kick off the campus
VUB-restaurant, tussen de pillaren achter de roze zithoek
TALK, IRMO, RESTO, IAESTE
international.relations@vub.ac.be
Taaltafels

Oefen je Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans op de opening van de taaltafels in het studentenrestaurant.

Elke lesweek kan je terecht in het restaurant aan de diverse taaltafels om je talen te oefenen. Normaal vinden de verschillende tafels op vershillende dagen plaats, maar om de start van het academiejaar te vieren, organiseren we één gezamenlijke taaltafel op 23 september, van 12u15 tot 13u45.

Vind ons in het VUB-restaurant, tussen de pillaren achter de roze zitput. Of volg gewoon de pijlen op de taaltafelposters.

Iedereen is welkom, of je maar een paar woorden kent of vloeiend bent in de taal die je wil komen spreken. Deelname is gratis.

Registratie is niet nodig, kom er gewoon bijzitten en verbeter je talen terwijl je luncht!

Bijlage:
PDF icon Logo A4.pdf