Google in je klas

Faculteit: Interfaculty Department for Teacher Education
gebouw D
IDLO nascholing

De tijd dat Google alleen maar een zoekmachine was, ligt al lang achter ons. Het bedrijf heeft zijn portfolio aan online tools intussen zo hard uitgebouwd dat het stilaan de proporties van een apart universum aanneemt. In deze sessie leer je heel wat tips en trics in verband met populaire apps zoals de zoekmachine, het sociaal medium Google Plus, de mogelijkheden van Google Drive en Youtube. We tonen je ook hoe je eenvoudig een website en een blog kan opzetten met Google.

Maar daar stopt het niet bij. Zo zal je na deze sessie ook weten wat Flubaroo, Socrative en Padlet zijn. Een kleine drie uur, meer hebben we niet nodig om je te overtuigen dat Google een flinke meerwaarde voor je lesgeven kan zijn. Bovendien krijgt iedere deelnemer een overzichtelijk e-book mee naar huis om alles rustig na te lezen en uit te proberen.

PRAKTISCH

• nascholer: Matthys Lars, docent Nederlands en oprichter Elenti (Elenti =nascholingsorganisatie voor leerkrachten).
  • doelgroep: leraren alle graden secundair onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs
  • kostprijs: 50 euro

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.