Graduation Ceremony Faculteit Economische en Sociale Wetenschappen en Solvay Business School

zaterdag, 12 december, 2015 - 11:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
Aula QA
Faculteit ES
Diploma uitreiking

Saturday, 12 December 2015

English version below

De plechtige diploma-uitreikingen voor de afgestudeerden van het academiejaar 2014-2015 voor de masteropleidingen van de faculteit Economische en Sociale Wetenschappen en Solvay Business School vinden plaats op zaterdag 12 december 2015 in auditorium 'Roger Van Geen' (Aula QA).

De eerste diploma-uitreiking voor afgestudeerden Bedrijfskunde, Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen start om 11u00. Alle afgestudeerden worden verzocht om in toga deel te nemen aan de plechtigheid en daarom aanwezig te zijn om 10u00 in de ruimte 'Onder de Aula' in gebouw Q (ingang Nelson Mandela), waar de toga's worden uitgedeeld. Gelieve hiervoor een onderpand te voorzien (identiteitskaart, rijbewijs,...).

De tweede diploma-uitreiking voor afgestudeerden in de Communicatiewetenschappen, Politieke Wetenschappen en Sociologie start om 16u00. Alle afgestudeerden worden verzocht om in toga deel te nemen aan de plechtigheid en daarom aanwezig te zijn om 15u00 in de ruimte 'Onder de Aula' in gebouw Q (ingang Nelson Mandela), waar de toga's worden uitgedeeld.Gelieve hiervoor een onderpand te voorzien (identiteitskaart, rijbewijs,...).

Partners en familie kunnen voor aanvang van elke ceremonie plaatsnemen in auditorium QA.

Aansluitend op beide diploma-uitreikingen wordt een receptie voorzien in het VUB-restaurant.

Gelieve hieronder uw aanwezigheid, met vermelding van het aantal gasten dat u meebrengt, te bevestigen voor maandag 7 december 2015.

The Graduation Ceremonies of the Faculty of Economic and Social Sciences and Solvay Business School for graduates of the academic year 2014-2015 will be held on Saturday, December 12th 2015 in Auditorium ‘Roger Van Geen’ (Aula Q).

The first Graduation Ceremony for graduates of the Business & Technology, Management and Management Science programmes will start at 11:00am. All graduates are invited to take part in gown and therefore asked to be present at 10:00am in the room ‘Onder de Aula’ (entrance Nelson Mandela), where the gowns will be handed out (to receive a gown, graduates need to give a pledge: identity, license,…).

The second Graduation Ceremony for graduates of the Communication Studies programme will start at 16:00pm. All graduates are invited to take part in gown and therefore asked to be present at 15:00pm in the room ‘Onder de Aula’ (entrance Nelson Mandela), where the gowns will be handed out (to receive a gown, graduates need to give a pledge: identity card, driver's license,…).

Partners and family may be seated in Auditorium QA before the start of each Ceremony.

Subsequent to the Graduation Ceremony a reception will be held in the VUB restaurant.

Please confirm your attendance below, indicating the number of people that will be accompanying you before Monday, December 7th 2015.

• Verwelkoming
    • Prof. dr. Joël Branson, Decaan
    • Prof. dr. Paul De Knop, Rector
  • Keynote
  • Prijsuitreiking
  • Diploma-uitreiking
  • Slotwoord
    • Prof. dr. Joël Branson, Decaan
  • Receptie in het VUB-rstaurant

PROGRAMME

• Welcome
    • Prof. Dr. Joël Branson, Dean
    • Prof. Dr. Paul De Knop, Rector
  • Keynote
  • Awards Ceremony
  • Graduation Class of 2015
  • Closing remarks
    • Prof. Dr. Joël Branson, Dean
  • Reception in the VUB-restaurant
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.