logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Infomarkt (Etterbeek)

dinsdag, 10 februari, 2015 - 11:00 to dinsdag, 10 februari, 2015 - 14:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Gebouw D
Inkomhal
VUB

Infomarkt in Etterbeek trapt het tweede semester af

Na een weekje van rust en genormaliseerde hersenactiviteit zet de VUB op de eerste dinsdag van het tweede semester de toon met de tweede infomarkt van het academiejaar.

Van 11 uur tot 14 uur kan je in de inkomhal van gebouw D terecht voor jouw tweejaarlijks geactualiseerd informatiebad. Zo kondigen verschillende diensten (o.a. Br(ik, KultuurKaffee, UCOS, enzovoort)  hun nieuwe programma en activiteiten aan en komen enkele sponsors jullie verblijden met gratis goodies.

Gezien het weer er alleen maar beter op kan worden, voorziet het Green Team waar je gratis kleine pannes (platte band, versleten remmen,...) kan laten herstellen. Je betaalt enkel de eventuele materiaalkosten.Bovendien kan je gratis jouw fiets  laten graveren. Neem dus zeker jouw "Harley Trapson" mee!

Een reden om niet aanwezig te zijn - een staking van een plaatselijke treinvakbond niet mee gerekend - bestaat bijgevolg niet.

Oh ja, er is ook nog gratis Cava (en fruitsap!) voor de eerste 200 studenten.  Het semester in stijl inzetten, heet dat dan.