logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

KRISTOF ROSEEUW & CHARLOTTE VANDEN EYNDE (DUO) + NADJMA @ W-O-L-K-E

zaterdag, 28 februari, 2015 - 18:00
W-O-L-K-E
1000 Brussel
kultuurkaffee
02 629 23 29
cultuur@vub.ac.be
www.kultuurkaffee.be
Concert

CHARLOTTE VANDEN EYNDE creëert eigenzinnige choreografieën en performances,  waarin het lichaam centraal staat. Aanvankelijk draaide haar werk rond kwetsbaarheid, intimiteit en vrouwelijkheid; vervolgens spitste ze zich toe op het lichaam als materie om later terug te keren naar de pure dans. Naast haar werk als choreografe is Vanden Eynde ook actief binnen theater, film en video.

Bassist KRISTOF ROSEEUW is op diverse fronten actief binnen de Belgische jazzscene. In opdracht van radio KLARA componeerde hij wekelijks voor het kunstprogramma De Kunstkaravaan. Dit leidde tot het oprichten van het radioKUKAorkest, een uniek ensemble dat de grenzen aftast van hedendaagse jazz, klassiek en folk. Daarnaast is hij vaste bassist bij de prettig gestoorde big band FES (Flat Earth Society)en Too Noisy Fish.

Op vraag van curator Teun Verbruggen slaan Vanden Eynde en Roseeuw de handen in elkaar en brengen ze een éénmalige improvoorstelling.

‘Disoriented’ is een artistiek project dat geïnstrueerd wordt door kunstenares NADJMA Rahamatali. Het brengt verschillende artistieke expressievormen samen, waaronder bodypaintingdansvisuele kunsten en muziek. De voorstelling geeft uiting aan de zoektocht naar de kennis over het zelf dat zich vragen stelt over het verleden, met het oog op het bereiken van een goede concentratie in het moment, om uiteindelijk een betere toekomst voor iedereen te verwezenlijken. Het is een pad naar het inzicht in het zelf, als een resultaat van het zich focussen, een herontdekking van en het worstelen met zichzelf. Het verbergt noch onze goede, noch onze slechte aanpassing aan zaken en initieert ons bij het universele collectieve bewustzijn.

Deze avond is gratis voor Subbacultcha!leden.

PRIJS: € 6 VVK. (EXCL. RESERVATIEKOSTEN) / € 10 AVONDKASSA | STUDENTENKORTING: €4 VVK. (EXCL RESERVATIEKOSTEN) / €6 AVONDKASSA