Ludic City 4: Brussels at Play

iMinds-SMIT, Vrije Universiteit Brussel
Lezingenreeks

Ludic City 4: Brussels at Play

Op donderdag 10 december organiseert iMinds-SMIT (Vrije Universiteit Brussel) samen met DiGRA Flanders: Ludic City 4 : Brussel at Play. De Ludic City-lezingen gaan in op de relaties tussen gaming en spel enerzijds en de publieke omgeving, stadscultuur en het dagdagelijks leven anderzijds.

Tijdens deze vierde editie geven we het woord aan vier sprekers, allen actief in Brussel. Zij leggen uit hoe gaming en spel deel uitmaken van hun praktijken in sociaal-cultureel werk (Eric Gijssen, MAKS vzw), de ontwikkeling van games (Sven Van de Perre, Monkube), de organisatie van een festival (Nicolas Boseret, Brussels Games Festival) en onderzoek (Katleen Gabriels, VUB).

Ontdek het volledige programma hier.

Deze (Engelstalige) lezing gaat door bij iMinds-SMIT, op loopafstand van het station van Etterbeek.

Inschrijven is gratis, maar verplicht. Doe dat via deze link.