Machten van Tijd voor verandering

upv@vub.ac.be
www.upv.vub.ac.be
machten van tijd

De tijd is één van de basisdimensies van de relativiteitstheorie van Einstein. Het is ook een gegeven dat het biologische en het maatschappelijke leven regelt (of ontregelt). Eén ding is zeker: tijd is belangrijk voor het leven, voor voortgang, voor verandering.

Machten van Tijd geeft een overzicht van de rol die tijd speelt, gaande van het hele kleine in de wereld van de kwantumfysica over de tijdschalen in de biologie tot de tijdschalen in het heelal.

We sluiten af met de betekenis van tijd voor de mens: van tijdsindeling door externe factoren tot tijdsdruk komende van de mens en zijn omgeving zelf.

• Lid UPV: 7 euro
  • Lid VKP VUB-EhB-UZ: 1 euro
  • Studenten (alle) en personeel Vrije Universiteit Brussel: 1 euro op vertoon van studenten- of personeelskaart
  • Alumni VUB: 1 euro op vertoon van alumnipas