logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Opening 'BANG!' met o.a. BRZZVLL

donderdag, 12 februari, 2015 - 18:00
W-O-L-K-E
Vaartstraat 45, Brussel
Concert

BANG! met BRZZVLL FT. Anthony Joseph + Lilly Joel + Duo à l' encre 

Met de afbraak van het KultuurKaffee in zicht lanceert de cultuurdienst 'BANG!', een reizend kunstenfestival door de stad met Teun Verbruggen als curator. Vanavond opent 'BANG!' zoals de naam doet vermoeden: met een giga-knal.

20:00 @ W-O-L-K-E: Duo à l' encre

DUO À L’ENCRE is een performance waarbij schilderwerk, tekeningen, marionetten, drums en verschillende objecten een muzikaal en visueel verhaal vertellen. Het moment wordt verankerd in een spel tussen beeld en muziek. Improvisatie is de weg waarlangs de verschillende disciplines elkaar vinden.

21:00 @ W-O-L-K-E: Lilly Joel

LILLY JOEL begon als een gecondenseerde duoversie van Jozef Dumoulins bandLidlboj. Beetje bij beetje ging de muziek een eigen leven leiden en evolueerde tot een geheel op zichzelf staande entiteit, steeds paraat voor een slinger in een hybride wereld vol klankavontuur.

22:30 @ KVS (Café Kongo): BRZZVLL FT. Anthony Joseph

Brzzvll komt na drie albums naar buiten met een nieuw project. Ze werkten muziek uit met dichter/schrijver/muzikant Anthony Joseph (Trinidad/Londen), bekend van o.a. het veelvuldig in Europa tourende Anthony Joseph & The Spasm Band. Het album ‘Engines’is het resultaat van één intense geïmproviseerde opnamesessie.

‘Engines verenigt moeiteloos funk, grooves, afrobeat, woestijnfolk en bijna-pop, geserveerd in een jazz-sausje met een paar elektronische kersjes op de taart. Tel daar de unieke poëtisch-vocale bijdrages van Anthony Joseph bij en je krijgt iets dat dringend te ontdekken valt, ook live.’ (Rif Raf)