PE PAL-introductiedagen

Faculteit: Psychology and Educational Sciences
Studenten van de faculteit PE
Introductiedagen

Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je misschien wel agogiek of psychologie studeren? Kom dan zeker eens kijken op de PAL-introductiedagen van de faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen.

Deze introductiedagen worden georganiseerd door en voor studenten. Schrijf je in voor een dag en een nacht, en onder het genot van een hapje en een drankje wordt er meer duidelijkheid geschept over wat de opleidingen aan de  faculteit PE inhouden en waar je met je vragen terecht kan. Ook ontdek je meteen wie het komende academiejaar je (mogelijke) medestudenten zullen zijn.

Wat?

PE PAL-introductiedagen.

Voor wie?

Alle (mogelijk) nieuwe eerstejaarsstudenten psychologie en agogische wetenschappen.

Waar?

Campus Etterbeek. De preciese locatie wordt nog gecommuniceerd.

Wanneer?

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 september. (Eén van deze dagen, je kan aangeven welke jou het best uitkomt.)

Het hoofdprogramma duurt van 13u tot 18u. Het optionele randprogramma bestaat uit twee delen:

• Avondprogramma (barbecue + activiteiten): 18u tot 23u.
  • Voormiddagprogramma (als je overnacht): 10u tot 14u

Prijs?

Enkel voor de barbecue en drinken vragen we een bijdrage.

Waarom meedoen?

• Je legt contacten en je gaat om met je toekomstige medestudenten, nog voordat het academiejaar officieel begonnen is. Je weet dus al van de eerste dag waar je terecht kan.
  • Je krijgt meer inzicht in de opleiding waarvoor je misschien zal kiezen.
  • Je krijgt een hele hoop weetjes, tips en tricks mee van ervaren hogerejaarsstudenten.

Schrijf je in via deze link.