• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Plechtige diploma uitreiking faculteit Recht en Criminologie

vrijdag, 18 december, 2015 - 19:00
Faculteit: Recht en Criminologie
Q.a
Aula Van Geen
diploma-uitreiking

Prof. dr. Wilfried Rauws, decaan van de faculteit Recht en Criminologie, nodigt alle afgestudeerden van het academiejaar 2014-2015 van harte uit op de plechtige diploma-uitreiking. Deze vindt plaats op vrijdag 18  december 2015 om 19u00 in Aula Van Geen (Q.a) op campus Etterbeek.

PROGRAMMA

• Verwelkoming: prof. dr. Paul De Knop, rector en prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Proclamatie Master of Laws in de Rechten: prof. dr. Daniel De Wolf
  • Proclamatie Master of Science in de Criminologische Wetenschappen: prof. dr. Sofie De Kimpe
  • Muzikaal Intermezzo: Jaune Toujours
  • Master na Master of Laws in het Notariaat: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Proclamatie Master na Master of Laws in het Internationaal en Europees Recht: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Proclamatie Master na Master of Laws in het Sociaal Recht: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Proclamatie Postgraduaat Fiscaal Recht: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Proclamatie van de doctoraten rechten en criminologie: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Muzikaal Intermezzo: Jaune Toujours
  • Uitreiking Jeanine Segers-prijs en René Marcq-prijs: prof. dr. Veerle Scheirs en prof. dr. Jeroen Delvoie
  • Toespraak door afgestudeerden: mevr. Julie Pieters en mevr. Marijke Van Buggenhout
  • Een criminoloog aan het woord: prof. em. Kristine Kloeck
  • Slotwoord: prof. dr. Wilfried Rauws, decaan
  • Groepsfoto afgestudeerden
  • Receptie

PRAKTISCH

Alle afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan deze plechtigheid. Deze kunnen tussen 18u en 18u30 worden opgehaald in de Nelson Mandela-ontvangstruimte (dit is de ruimte onder de aula), waarna een briefing zal volgen over het verloop van de ceremonie.
De deuren van aula Q.a gaan voor partners en familie open om 18u30. Het academisch personeel wordt ten laatste om 18u45 in de Mandelazaal verwacht.

INSCHRIJVEN

Inschrijven is niet meer mogelijk.

De ceremonie kan live gevolgd worden via deze link.
Foto's en opname van de ceremonie zullen na het event ter beschikking gesteld worden via een link.