Praktisch gebruik van sociale media als leraar

vrijdag, 16 oktober, 2015 - 13:00
Faculteit: Interfaculty Department for Teacher Education
gebouw D
IDLO-nascholing

Ken je ze, Facebook, Twitter, YouTube en Linked In? Ongetwijfeld. Maar ken je ook Vine, TEDed, Pinterest en Storify? Sociale media lijken in onze samenleving haast even onmisbaar te zijn geworden als eten en drinken. Het aanbod is enorm, de mogelijkheden zo mogelijk nog indrukwekkender. Ook binnen het onderwijs vinden sociale media steeds meer ingang. Toch weten leraren vaak niet hoe ze deze tools ten volle kunnen benutten.

In deze sessie leer je werken met sociale media. De vorming geeft een antwoord op vragen als: welke sociale media zijn er?, wat is hun meerwaarde? en hoe kan ik ze als leraar het best gebruiken? Een boeiende sessie die gegarandeerd inspireert.

PRAKTISCH

• Nascholer: Matthys Lars, docent Nederlands en oprichter Elenti (nascholingsorganisatie voor leerkrachten).
  • Doelgroep: leraren uit alle graden van het secundair onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs.
  • Maximum aantal deelnemers: 25.
  • Kostprijs: 50 euro.
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.