donderdag, 8 oktober, 2015 - 18:00
Gebouw D, aula D0.03
Master na Master Internationaal en Europees recht
gastlezing

De Master na Master Internationaal en Europees recht nodigt u van harte uit op haar plechtige opening van het academiejaar 2015-2016.

Speciaal voor deze gelegenheid zal Dhr. Paul RIETJENS (Directeur- generaal Juridische Zaken, FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) een lezing houden over "Rechtsbasis voor eventueel gebruik van militair geweld in Syrië: welk juridisch advies?" Hierbij zal hij dieper in gaan op de rol van een Jurisconsult bij BZ als, bij wijze van voorbeeld, wat uit te weiden over de complexe doch zeer actuele thematiek van een militaire actie op Syrisch grondgebied.

Als student, oud-student, sympathisant of geïnteresseerde bent u van harte welkom (geen inschrijving vereist).

• 18u00: Opening academiejaar 2015-2016, Prof. Dr. Erik Franckx
  • 18u10: Lezing "Rechtsbasis voor eventueel gebruik van militair geweld in Syrië: welk juridisch advies?", Dhr. Paul Rietjens
  • 19u00: Receptie