SpeedFriending

donderdag, 12 februari, 2015 - 20:00
Galer'Y, achter het KK
ESN VUB EhB Brussels & IRMO

Zoals bij SPeedDating, maar dan met een andere bedoeling, zul je bij deze SpeedFriending sessie een kort gesprek aangaan met verschillende mensen. Een leuke, snelle manier om veel mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Voor de nieuwe Erasmus studenten is dit ook een buitenkans om Belgische studenten te ontmoeten, dus kom zeker onze nieuwe Erasmus studenten verwelkomen tijdens de SpeedFriending sessie.

Daarna kunnen jullie samen iets drinken in het KK en naar de House of Love TD gaan.

Als je je hebt opgegeven als buddy voor internationale studenten voor het 2de semester is dit ook meteen waar je voor het eerst je buddy groep zal ontmoeten.

Maar als je niet buddy bent ben je nog altijd hartelijk welkom om deel te nemen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Voor de buddy groepen begint de SpeedFriending om 20u00.

Niet-buddy’s zijn welkom vanaf 21u30.

Contact: buddy@esnbrussels.org

Ontdek meer over het buddy systeem.