logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Start Sport!mix: GO!

maandag, 9 februari, 2015 - 10:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Sportcomplex
Sport

Uit niet-wetenschappelijk en volstrekt verzonnen onderzoek blijkt dat maarliefst 91 % van de VUB-studenten zichzelf op nieuwjaarsnacht beloofde ‘meer te gaan sporten’. Wel, anders dan bij andere onrealistische voornemens (lees: ‘stinkend rijk worden’ of ‘een goed lief vinden via Tinder’) kan je deze belofte aan jezelf écht waarmaken met de Sport!mix.

Vanaf maandag 9 februari start de sport!mix opnieuw, wat zoveel wil zeggen als: 78 uur sportplezier in 28 (!) verschillende sporten die je kan uitproberen. Op de mooie afbeelding hiernaast vind je alvast een glimp terug van het massieve sportaanbod.

Wat moet jij hiervoor doen?

Niet veel, eigenlijk. Al moet je zeker een sportkaart* hebben met een sportknipkaart. Dat laatste is niet meer dan een beurtenkaart waar - bij elke sportieve activiteit dat je in 2015 verricht – een knip wordt gezet in één van de vakjes. Gezien we als geen ander bekommerd zijn om jullie fitheid en gezondheid, kunnen jullie de sportknip in februari aankopen tegen halve prijs (11,25 euro i.p.v. 22,50 euro).

Tijd voor een nieuwe start, jongens en meisjes.

Meer informatie over het volledige sportaanbod vind je hier.

*Een sportkaart kost 7,5 euro en blijft 5 jaar geldig;