logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

STOEMP! DYNAMIC BAND + SIXO (WINNAAR BUZZ BOOSTER)

woensdag, 27 mei, 2015 - 20:00
Globe Aroma
Moustraat 26 1000 Brussel
kultuurkaffee
02 629 23 29
cultuur@vub.ac.be
www.kultuurkaffee.be
Concert

COPROD. KULTUURKAFFEE + GLOBE AROMA I.S.M. LEZARTS URBAINS

WEDNESDAY 27 MAY 2015

DOORS: 20:00
PRIJS: GRATIS POP-UP CONCERT @ GLOBE AROMA
LOCATIE: GLOBE AROMA PLAN
  • STOEMP! DYnamic Band + SIXO (winnaar BUZZ BOOSTER)

DYNAMIC BAND

DYnamic sleept als geen ander het publiek mee. Muziek is voor deze Brusselse rapper - wiens roots van Mauritanië tot New York reiken - naar eigen zeggen een vorm van therapie, meteen ook de titel van DYnamics tweede en recentste album ‘Therapy’ (2015). Vergis je echter niet, DYnamic verstopt zich niet achter holle frasen en andere rapclichés waaraan vele van zijn tijdsgenoten zich wel eens durven te vergrijpen. In zijn teksten durft DYnamic zijn diepste emoties bloot te leggen en neemt hij maatschappelijke onderwerpen zoals de hiphopcultuur, ouderlijk gezag, illegale immigratie, relaties en aids ter harte. Therapy is zonder meer doordrongen van all things hiphop, toch deinst de rapper er zeker niet voor terug om zijpaden naar andere genres zoals ragga, dubstep, rock, RnB en soul te bewandelen. Samen met zijn live band staat DYnamic garant voor een bruisende hiphopenergie die nu naast Recyclart, Botanique en Couleur Café klaar is om ook het Stoemp!concertpubliek te overtuigen.

DYNAMIC BAND IS:

  • Dynamic- Vocals
  • Denys- Drums
  • Collo- Bass
  • Martin- Keys, Rhodes & Korg MS20
  • Boulon- Mandolin, Keys, Saxophone
  • Cleo- Vocals
  • Peinda- Vocals
  • Didier Sonar- DJ

 

 

SUPPORT: SIXO 

Deze rapper uit Verviers werd nog maar pas gekroond tot winnaar van de BUZZ BOOSTER wedstrijd. Van Lezarts Urbains. Na het ontwikkelen van zijn sound en de muziek tot volle wasdom te laten rijpen bij groepen als ADN 7.6. en Dope ADN werd het tijd om zijn eigen pad in te slaan. Onlangs releaste SIXO de SIXO MASTER TAPE waarop al zijn gastoptredens en solostukken zijn gebundeld. Later dit jaar volgt een nieuwe EP, aarzel dus zeker niet om dit jong talent aan het werk te zien.

+ TRANSVIEWS ON LIVE @ STOEMP!

Voor het concert gaat muziekjournalist Christophe Devriendt met zijn concept 'Transviews' in dialoog met de artiesten. 'Transviews' zijn 'live' gesprekken met artiesten in het bijzijn van hun publiek dat kan participeren en vragen stellen. Ze bieden artiesten een gespreksplatform om hun inhoudelijke boodschap over te brengen en toe te lichten.