Uitreiking Ada & Paul Cornilprijs

Faculteit: Law and Criminology
Vrije Universiteit Brussel, Campus Etterbeek
U-residence, Gen. Jacqueslaan 271, 1050 Brussel
Tel. 02/629 3913 (Nele De Clercq)
evenementen.rc@vub.ac.be
Prijsuitreiking

De vierjaarlijkse Ada en Paul Cornilprijs wordt uitgereikt aan dr. Maartje van der Woude, MSc, werkzaam als UHD Straf(proces)recht bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie aan de Universiteit van Leiden.

Via deze prijs wil de Vakgroep Criminologie van de Vrije Universiteit Brussel wetenschappelijk onderzoek aanmoedigen in de criminele politiek en de criminologische sociologie. Zij doet dit door het aanhalen van de banden met de universiteit waar de winnaar van de prijs aan verbonden is, in dit geval met de Universiteit Leiden en in het bijzonder met het Instituut voor Strafrecht & Criminologie.

Programma prijsuitreiking

• 17:00-17:15: Uitreiking prijs door Prof. dr. Kristel Beyens, Vakgroep Criminologie
  • 17:15-18:15: Dr. Maartje van der Woude: : "Chain Reactions in Criminal Justice. On Crimmigration, Discretion and the Necessity of Interdisciplinary Research."
  • 18:15-19:00: Receptie

Registratie

Alle info i.v.m. onze campus + bereikbaarheid vindt u hier. Er is parkeergelegenheid onder de U-residence en deze is rechtstreeks bereikbaar via Gen. Jacqueslaan, 271, 1050 Elsene.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.