Voorkennistoets academisch Nederlands met directe feedback - april

Voor wie?

Alle toekomstige eerstejaarsstudenten.

Kostprijs?

Test jezelf en ontvang direct feedback

Een goede beheersing van het Nederlands is van groot belang voor je slaagkansen in het hoger onderwijs. Je zal bijvoorbeeld uit verschillende cursussen en handboeken moeten studeren en wetenschappelijke artikels moeten lezen. Men spreekt in deze context van 'academisch Nederlands' en aan de hand van een korte test kan je nagaan of je dit voldoende beheerst.

Na de toets krijg je direct feedback van de studiebegeleider. Je overloopt samen waar mogelijke pijnpunten liggen en hoe je die kan aanpakken naar de start van je opleiding toe. Je krijgt tips hoe je dit thuis op zelfstandige basis kan gaan doen.

Bezoek aansluitend de infodag

Omdat het die dag ook infodag op de VUB is, kan je ook de campus ontdekken en info vragen over onze opleidingen aan proffen en studenten.
Voor het afleggen en bespreken van de toetsen reken je best op ongeveer 45 minuten.

Bekijk het programma van de infodag en registreer je.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.