VUB Kickoff - Campus Etterbeek

donderdag, 1 oktober, 2015 - 15:00 to donderdag, 1 oktober, 2015 - 22:00
Ter hoogte van de witte tent achter aula Q
Vrije Universiteit Brussel
www.kickoffthecampus.be

Duik het nieuwe academiejaar spectaculair in

Blokkeer donderdag 1 oktober maar al in je agenda en neem een vliegende start van het academiejaar. Letterlijk en figuurlijk dan. Of wat dacht je van de volgende opties:

Spring van een 60m hoge kraan (powered by Red Bull)!

- Loop over water. Is het dan toch mogelijk?

- smul van een van de vele topgerechtjes op de foodmarkt, klaargemaakt door onze studenten en een echte foodtruck!

- scoor een nieuwe tweedehandsoutfit of spulletjes om je kot mee in te richten op onze rommelmarkt

Of geniet gewoon van een lekkere firsse pint op het grasveld rond de witte tent aan aula Q en informeer je over alles wat de VUB en Brussel je het komende jaar te bieden heeft. Vicky en Marcel (gisteren nog op Pukkelpop, vandaag op de VUB) zorgen  voor de nodige achtergrondmuziek.

Heeft je fiets een oplapbeurt nodig? De fietsenmaker is er van 16u-18u om gratis fietsen te herstellen én diefstal proof te maken door te graveren (onderdelen dienen wel betaald te worden). Fluo-attributen zijn er gratis te krijgen en Brik verkoopt tweedehandsfietsen.

Partners als Guido, Alken-Maes, de gemeente Elsene, ING, Mobile Vikings, ASUS, Jong Keukengeweld en Coca-Cola zorgen voor de nodige randanimatie en toffe goodies. Natuurlijk zijn ook onze studentenkringen en Br(ik van de partij.

Kortste Fuif van het jaar!

Om de dag in stijl te eindigen breken we van 21u tot 22u de tent af met een stevige DJ-set. Meteen de kortste fuif van het jaar.

Ken jij een betere manier om het academiejaar in stijl af te trappen? We dachten het niet.