VUB Kickoff - Campus Jette

maandag, 28 september, 2015 - 13:00 to maandag, 28 september, 2015 - 22:00
Campus: Brussels Health Campus
BOJ zaal

Nieuw op Campus Jette of gewoon zin in een toffe namiddag? Zak dan op maandagmiddag 28 september zeker af naar het grasveld naast de Tempus. Want voor de gelegenheid schorst de faculteit 's namiddags de lessen en kan je er het jaar op een toffe manier komen inzetten op de VUB Kickoff van Campus Jette.

Laat er je fiets herstellen, maak kennis met de studentenverenigingen of de sportdienst. Of kom er je Guido Welcome Pack en vele andere goodies ophalen. En maak kennis met al wat de VUB, de EhB en Brussel je het komende jaar te bieden hebben.

Nog niet overtuigd? Vanaf 12u verlekkeren foodtrucks als Spoon en Lizzy in the sky je met hun huisgemaakte gerechtjes. Daarnaast spijzen de lokale studentenverenigingen hun kas met de verkoop van meer lekkers tijdens de optredens en een salsa-initiatie.

Als dessert is er 's avonds nog een barbecue voorzien. Zin om mee te eten? Koop dan snel een bbq-kaart ter waarde van 5 euro in de Tempus. Dat kan nog tot en met vrijdag 25/9.

Tijdens de Kickoff is er tussen 13u en15u een fietsenmaker aanwezig. Hij zal er gratis fietsen herstellen én diefstal proof te maken door ze te graveren (onderdelen dienen wel betaald te worden, solide sloten zijn er ook te koop aan 50 euro). Fluo-attributen zijn er gratis te krijgen en Brik verkoopt tweedehandsfietsen.  Wie speciale wensen heeft of specifieke (fiets)onderdelen zoekt, stuurt best een mail op voorhand: mobiliteitscoordinator@vub.ac.be

Dansen Dansen Dansen

Mag het nog wat meer zijn? Vanaf 22u00 kan je verder gaan feesten in de BOJ-zaal op de eerste party van het jaar!