De VUB komt naar je toe: SID-in Genk

donderdag, 26 februari, 2015 - 09:00 to zaterdag, 28 februari, 2015 - 16:00
Limburghal
Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Vanaf donderdag 26 tot en met zaterdag 28 februari vind je de VUB in de Limburghal in Genk. Bezoek onze stand en kom alles te weten over de verschillende opleidingen aan de VUB.

Voor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en zelfs studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand.
De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie verder willen combineren.

Nieuw dit jaar is de nocturne op donderdagavond. Tussen 17u en 20u kan je je die avond informeren over de studiemogelijkheden na het hoger onderwijs of als werkstudent.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Op donderdag en vrijdag is de SID-in overdag enkel in schoolverband te bezoeken. Tijdens de nocturne op donderdagavond en op zaterdag ben je van harte welkom met familie en vrienden. Check de openingsuren en bekijk hoe je er geraakt.

En trouwens, de inkom is gratis.