logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

VUB Technology Transfer Interface op Beurs Ondernemen

woensdag, 18 maart, 2015 - 09:30 to donderdag, 19 maart, 2015 - 18:00
Tours & Taxis
Havenlaan 86c, 1000 Brussel
beurs

Ondernemen/Entreprendre dat jaarlijks doorgaat in de maand maart in Tour & Taxis te Brussel is de grootste beurs van het land gewijd aan ondernemers en startende bedrijven. De beurs ontving vorig jaar meer dan 12.000 bezoekers, die allen met hetzelfde doel voor ogen naar de beurs komen: meer weten, informatie opdoen, antwoorden zoeken, maar ook partners ontmoeten, lezingen meepikken ... Alles om je zaak te starten, of over te laten, of verder uit te breiden vindt je tijdens deze 2 dagen onder één dak.

De VUB Technology Transfer Interface is te vinden op de stand van het Brussels Gewest. Registreer je hier en breng gratis een bezoek aan de beurs.

De beurs Ondernemen die jaarlijks doorgaat in de maand maart in Tour & Taxis te Brussel (Thurn & Taxis) is de grootste beurs van het land gewijd aan de ondernemer en de kandidaat ondernemers. De beurs heeft verleden jaar meer dan 12.000 bezoekers mogen verwelkomen, die allen met één gemeenschappelijk doel voor ogen naar de beurs komen, meer weten, informatie opdoen, antwoorden zoeken, maar ook partners ontmoeten, lezingen meepikken ... - See more at: http://www.ondernemen2015.be/Page/15/Waaromdezebeurs#sthash.teBqAKuH.dpuf