logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Workshop in het Fablab Brussels

woensdag, 22 april, 2015 - 13:00 to woensdag, 22 april, 2015 - 19:00
Campus: Brussels Technology Campus
Campus Kaai
Vrije Universiteit Brussel

Voor Wie?

Industriële Wetenschappen

Kostprijs?

Gratis

Kom proeven

Denk je eraan volgend jaar een ingenieursopleiding te gaan volgen, maar twijfel je nog tussen Industriële Wetenschappen of Burgerlijk Ingenieur? Hoe praktisch is de richting Industriële Wetenschappen en hoe handig hoef je hiervoor te zijn? Kom het eens testen in ons Fablab Brussels tijdens onze workshop ‘The most useless machine’.

Samen met de docenten bouw je van nul een volledig werkende machine. Je past de bouwtekeningen aan met professionele software en snijdt zelf de onderdelen uit met een computergestuurde lasercutter. Je leert solderen en je neemt op het einde je zelfgemaakte machine mee naar huis. Op deze manier maak je op een laagdrempelige manier kennis met onze manier van werken in het Fablab Brussels (www.fablab-brussels.be), het kloppende hart van de opleiding tot Industrieel Ingenieur.

Deze workshop duurt 1 middag en vindt plaats in het FabLab Brussels op Campus Kaai.

Inschrijven voor deze workshop 2D-lasercutting is verplicht en kan tot en met donderdag 16 april. Dit kan je onderaan dit document doen. De cursus is gratis. Pas wanneer je een bevestigingsmail ontvangt, ben je ingeschreven. 

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.