After Work Drink - Etterbeek

donderdag, 6 oktober, 2016 - 16:00 to donderdag, 6 oktober, 2016 - 20:00
Witte tent achter aula Q

Het nieuwe academiejaar trappen we graag op gang met een goed feestje! Werk of studeer je aan de VUB? Kom dan zeker naar de VUB Kickoff op donderdag 6 oktober. Vanaf 16u verwachten we je aan de tent achter aula Q. Onze alumni zijn uiteraard ook van harte welkom!

We verwachten jou en je collega's dus voor een toffe after work drink. Het ideale moment om op een toffe en informele manier het academiejaar in te zetten! Naast enkele lekkere eetstandjes van je oude studentenkring, zorgt een foodtruck ook voor de nodige versnaperingen zodat je zeker niet hoeft te verhongeren na een lange werkdag.

Almnus en werkzaam in Brussel? Of researcher/werknemer van de VUB? Kom dan na het werk even naar je oude, vertrouwde campus en verbroeder met de studenten, collega's en proffen van vroeger en nu.

Ontdek op Facebook welke collega's of vrienden ook van de partij zijn!

Gezellig wordt het sowieso met de live acts van Cirq, bekend van Bataclan op de Gentse Feesten en live muziek van de BRUZZ DJ's. Zij die nog een scheerbeurt nodig hebben kunnen terecht bij onze Syrische barbiers!

Als kers op de taart komt ook onze nieuwe rector Caroline Pauwels klinken op het nieuwe academiejaar rond 17u30. Nadien neemt ze samen met de decanen plaats achter de tapkraan voor een echte proffentap. Dat wil je toch niet missen.