After work drink - Jette

maandag, 3 oktober, 2016 - 17:00 to maandag, 3 oktober, 2016 - 22:00
Campus: Brussels Health Campus
Tempus

Graag nodigen we onze alumni die zo nu en dan met nostalgie terugkijken op hun studentenleven, uit op de VUB Kickoff van Campus Jette voor een gezellige after work drink.

Naast enkele lekkere eetstandjes van je oude studentenkring, verlekkeren bieden we ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan onze BBQ zodat je niet hoeft te verhongeren na een lange werkdag. Kom na het werk dus even naar je oude, vertrouwde campus en verbroeder met studenten van vroeger en nu.

Om het allemaal nog wat gezelliger te maken, zorgen de studenten voor een DJ. Tot dan!

Ontdek op Facebook welke van je vrienden of collega's al afzakken

BBQ

Wil je erbij zijn op de BBQ? Vergeet je dan niet te registreren via dit formulier. Kaarten kosten 12 euro en moeten besteld worden voor woensdagmiddag 28/09. De betaling gebeurt cash en ter plekke.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.