logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Boeklancering: Allemaal Digitaal? 14 sterke praktijken voor de uitbouw van een duurzaam e-inclusiebeleid

maandag, 28 november, 2016 - 09:00 to maandag, 28 november, 2016 - 13:00
VAC Gent
Kon. Fabiolalaan, 9000 Gent
Boeklancering

Voor wie: beleidsmakers en verantwoordelijken uit lokale besturen, verantwoordelijken in bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra, sociale diensten, sociaal – culturele organisaties, CAW’s, … en ieder die actief inzet op e-inclusie.

Ilse Mariën, postdoctoraal onderzoeker e-inclusie bij imec-SMIT aan de Vrije Universiteit Brussel, en Sara Van Damme, programmaregisseur van Digitaal.Talent@Gent, het e-inclusieprogramma van Stad Gent, OCMW Gent en Digipolis Gent, presenteren trots hun boek ‘Allemaal Digitaal?
Zeven bouwblokken voor een duurzaam e-inclusiebeleid’ met een studiedag op 28 november 2016 in het VAC te Gent van 9 tot 13u.

Het boek is opgebouwd rond 7 bouwblokken voor e-inclusie en brengt per bouwblok telkens twee sterke praktijkvoorbeelden aan, één van een lokale overheid en één van een socio-culturele organisatie of publieke instelling. Deze 14 inspirerende praktijken tonen elk op hun eigen manier aan hoe e-inclusie initiatieven op een originele en duurzame, maar ook realistische manier kunnen worden uitgedacht en geïmplementeerd. Tijdens de studiedag kan u met elk van deze praktijken kennismaken en krijgt u bovendien de nieuwste inzichten uit huidig onderzoek en beleid mee. 

Deelnameprijs voor de studiedag is 35 euro, inclusief het boek ‘Allemaal digitaal? Zeven bouwblokken voor een duurzaam e-inclusiebeleid’ en een broodjeslunch.

Inschrijven voor de studiedag kan via: http://iturl.nl/snoSTCt

Indien u niet aanwezig kan zijn op de studiedag, maar alsnog het boek wil bestellen, kan dit via http://iturl.nl/sndG8tF

Deze studiedag wordt mede ondersteund door:

imec-SMIT, VUB – Digipolis, Digitaal.Talent@Gent, Stad Gent, OCMW Gent – Mediawijs, Link in de Kabel – Politeia – Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG) - Informatie Vlaanderen. 

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.