Brussels Univers’City Parade

woensdag, 28 september, 2016 - 17:00
Rectoraat M
kickoff

De Brussels University Alliance (BUA) daagt u uit om de rolschaatsen aan te binden of de fietsbanden op te pompen om deel te nemen aan een sportieve tocht doorheen een stukje Brussel: de Brussels Univers‘City Parade.

Op een parcours dat de campussen van de Vrije Universiteit Brussel en de Université libre de Bruxelles met elkaar verbindt, word je doorheen de straten van Elsene en Brussel, waarvan een deel doorheen het Terkamerenbos, begeleid: een ideale gelegenheid om het leven in de omgeving van beide campussen te ontdekken!

Heb je twijfels over je sportcapaciteiten? Kom dan op woensdag 28 september om 17u voor het gebouw M op de Campus Oefenplein van de VUB om deel te nemen aan een demonstratie en oefenles. Vertrek van deze “grote parade op wieltjes” is voorzien om 19u op de campus van de VUB met aankomst omstreeks 20u op de Campus Solbosch van de ULB aan de Paul Hégerlaan, waar aansluitend een drink wordt voorzien!

Deelname is volledig gratis! Inschrijvingen verplicht via: www.univparade.brussels