Coachend binnenklasdifferentiatie realiseren !? (Hasselt)

donderdag, 25 augustus, 2016 - 09:00
PXL Hasselt
Hasselt
nicole.van.sebroeck@vub.ac.be
IDLO
Nascholing

Omschrijving
Gedurende vijf dagen ontdekken we de wondere wereld(en) van binnenklasdifferentiatie en coaching.
Je mag je verwachten aan een interactieve cursus, die tevens informerend, inspirerend en activerend
werkt.
Het programma wordt opgezet vanuit twee sporen. In spoor 1 bieden we handvaten om
binnenklasdifferentiatie in de praktijk te brengen, met als doel: maximaal leren voor elke leerling.
In spoor 2 spreken we – gekoppeld aan het thema van binnenklasdifferentiatie – ‘de leraar als coach’ aan en zetten we in op coachingsvaardigheden. Meer details over het programma vind je in de bijlage.

Leraren, docenten en (leraren)opleiders

Reeks 1 – PXL, Hasselt
. dag 1: donderdag 25 augustus 2016
. dag 2: vrijdag 26 augustus 2016
. dag 3: donderdag 8 september 2016
. dag 4: vrijdag 9 september 2016
. dag 5: vrijdag 30 september 2016
telkens van 9u00 tot 16u30

Nascholers
Hans Mennes, docent aan de lerarenopleiding van Thomas More en Katrien Struyven, docent aan de Vrije Universiteit Brussel, vakgroep Educatiewetenschappen.

Bijdrage
Voor VELOV-leden:  € 650*, inclusief het boek ‘Ieders leer-kracht. Binnenklasdifferentiatie in de praktijk.’, syllabus, koffie en lunch.

Voor niet-VELOV-leden: € 665, inclusief het boek ‘Ieders leer-kracht.’, syllabus, koffie en lunch, niet-leden worden hierdoor automatisch lid van VELOV voor één jaar.

Inschrijven
Ga naar de VELOV-website > Opleiding en Vorming VELOV >Professionaliseringsinitiatieven voor leraren/opleiders > Coachend Binnenklasdifferentiatie realiseren (https://velov.files.wordpress.com)

Initiatief i.s.m. Thomas More Lerarenopleiding Kempen, de Vrije Universiteit Brussel, IDLO, HogeschoolPXL, Education, en de Vereniging voor Lerarenopleiders Vlaanderen.