Dag van de bedrijfsjurist: economie van de toekomst - toekomst van de economie

donderdag, 17 november, 2016 - 08:30
Faculteit: Recht en Criminologie
KBC Groep, Auditorium KBC Groep
Havenlaan 2, 1080 Brussel
IBJ i.s.m. o.a. de Vakgroep Privaat- en Economisch Recht VUB
Studiedag

Op donderdag 17 november 2016 organiseert het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ) de 27e Dag van de bedrijfsjurist met als onderwerp “Economie van de toekomst – Toekomst van de economie”.

Spreker(s)

Anne De Wolf, Saskia Mermans, Chris  Van Olmen, Ine Lejeune, Michel de Kemmeter, Emmanuel Mossay, Anette Bohm, Rudi Peeters, Walter Van Dyck, Patrick Van Eecke, Koen Byttebier, Gaby Van den Bossche, Tom Wera, Paul Windey, Catherine Houssa

voor 15/11/16 via de website van IBJ

• Ledenprijs 349.00 EUR