Dag van de Wetenschap

www.dagvandewetenschapbrussel.be
wetenschapsfestival

dawe 2016

Op de Dag van de Wetenschap ontdek je dat alles – maar dan ook echt álles – te maken heeft met wetenschap en technologie. Van de gsm in je ene hand tot het drankblikje in je andere.

De Vrije Universiteit Brussel, de Erasmushogeschool Brussel en het Universitair Ziekenhuis Brussel dompelen je ook dit jaar onder in de wetenschap en laten je kennis maken met de nieuwste innovaties.

Op het programma staan meer dan 35 verschillende interactieve activiteiten voor jong en oud. Bezoek de afdeling radiologie van de faculteit geneeskunde van de VUB, speel Jenga met robots of volg één van de vele boeiende lezingen of wetenschapsshows. Om 17u sluiten we af met “Het Klimaat op Hol‘, een interactieve lezing met Frank Deboosere.

Ontdek het volledige aanbod via dagvandewetenschapbrussel.be