• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Diploma-uitreiking 2015-2016 - Graduation Ceremony 2015-2016

zaterdag, 17 december, 2016 - 11:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
Aula QA
Faculteit ES
Graduation Ceremony

Saturday, 17 December 2016

English version below

De plechtige diploma-uitreikingen 2015-2016 voor de masteropleidingen vinden plaats op zaterdag 17 december 2016 in auditorium QA.

Om 10u00 ontvangen we de afgestudeerden in Communicatiewetenschappen, Politieke Wetenschappen en Sociologie 'Onder de Aula' in gebouw Q (ingang Nelson Mandela).  De ceremonie zelf start om 11u00. Partners en familie kunnen voor aanvang van de ceremonie plaatsnemen in auditorium QA.

Om 15u00  ontvangen we de afgestudeerden Bedrijfskunde, Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen 'Onder de Aula' in gebouw Q (ingang Nelson Mandela). De ceremonie zelf start om 16u00. Partners en familie kunnen voor aanvang van de ceremonie plaatsnemen in auditorium QA.

Gelieve een onderpand te voorzien (studenten- of identiteitskaart,...) voor de toga.

We vragen uw aanwezigheid hieronder te bevestigen voor maandag 12 december 2016.

The Graduation Ceremonies 2015-2016 will be held on Saturday, December 17th 2016 in Auditorium QA.

At 10am we welcome the graduates of Communication Studies in the room ‘Onder de Aula’ (entrance Nelson Mandela). The ceremony itself will start at 11am. Partners and family can take a seat in Auditorium QA before the start of the ceremony.

At 3pm we welcome the graduates of Business & Technology, Management and Management Science programmes in the room ‘Onder de Aula’ (entrance Nelson Mandela). The ceremony itself will start at 4pm. Partners and family can take a seat in Auditorium QA before the start of the ceremony.

Please bring a collateral (student or identity card, ...) to receive your gown.

We ask you to confirm your attendance below before Monday, December 12th 2016.

PROGRAMMA/PROGRAM

• Verwelkoming / Welcome