Diploma-uitreiking Faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen - Graduation Ceremony Faculty of Psychology and Educational Sciences 2014-2015

vrijdag, 8 januari, 2016 - 19:00
Faculteit: Psychologie en Educatiewetenschappen
Aula Q
Graduation Ceremony

English version below

Volg hier via onze livestream.

Prof. dr. Roland Pepermans, decaan van de faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen, nodigt u van harte uit op de

Diploma-uitreiking 2014-2015 (download hier de uitnodiging)

• Wanneer: vrijdag 8 januari, 2016 - 19:00
  • Waar: Aula Q 'Roger Van Geen' - Campus Etterbeek

Alle afgestudeerden worden verzocht om in toga deel te nemen en worden daarom vanaf 18u00 in de “Ruimte onder de Aula” (ingang Nelson Mandela) verwacht waar de toga’s worden overhandigd. Na de plechtigheid moeten de toga’s ook daar opnieuw ingeleverd worden. Andere genodigden kunnen vanaf 18u00 de Aula betreden via de Nelson Mandela ingang.

Na de zitting volgt een receptie in het VUB restaurant.

Gelieve hieronder uw aanwezigheid te bevestigen. Elke alumnus mag maximaal 4 gasten meebrengen.

Use this link for livestreaming.

Prof. dr. Roland Pepermans, Dean of the Faculty of Psychology and Educational Sciences, cordially invites you to:

The Graduation Ceremony of the Academic Year 2014-2015 (download your invitation)

• When: Friday the 8th of January, 2016 - 19:00pm
  • Where: Auditorium Q 'Roger Van Geen' - Campus Etterbeek

All graduates are invited to take part in cap and gown and are therefore asked to be present at 18:00pm at “Ruimte onder de Aula” (Nelson Mandela Entrance), where gowns will be handed out.  Please return your cap and gown after the ceremony at the same location. Guests can enter the auditorium at 18:00pm through the Nelson Mandela Entrance.

Subsequent to the Graduation Ceremony a reception will be held in the VUB restaurant.

Please confirm your attendance below. Each alumnus can bring maximum 4 guests.

Guests can enter the auditorium at 18:00pm through the Nelson Mandela entrance. Please register.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.