Duurzaamheidsforum VUB2030

duurzaam@vub.ac.be
www.vub.be/over/duurzaamheid
Workshop

De voorbije jaren werden er op de VUB heel wat initiatieven gestart rond duurzaamheid op het vlak van de bedrijfsvoering, maar ook met betrekking tot het onderwijs, het onderzoek en de maatschappelijke dienstverlening. Het abstracte begrip ‘duurzaamheid’ kreeg stilaan vorm en het draagvlak groeide. Maar na 5 jaar VUB-duurzaamheidsbeleid, een bindend klimaatakkoord te Parijs, het debat rond de CO2-neutraliteit van universiteiten en ethisch investeren, een onderwijsvisie met aandacht voor duurzame ontwikkeling, wormburgers in het restaurant, de Brusselse grootstedelijke context met al zijn uitdagingen en vooral de dynamiek die We Are Paris teweegbracht, is het tijd voor nieuwe inspirerende ambities en concrete realisaties.

Daarom nodigen we heel de VUB-gemeenschap - van student tot prof - uit om deel te nemen aan het Duurzaamheidsforum 2030. Dit heeft plaats op 17 februari 2016. Ieders expertise en ervaring levert input tijdens een participatieve workshop gemodereerd door prof. dr. Cathy Macharis. Hoe ziet de VUB eruit in 2030 op het vlak van duurzaamheid? We starten stipt om 14u. Afsluiten doen we rond 16u met een drink.

Het evenement is intussen volzet, u kunt enkel nog inschrijven op de wachtlijst, we contacteren u mochten deelnemers afvallen.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.