• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Eerste Hulp bij Studiekeuze

maandag, 4 april, 2016 - 09:30 to maandag, 4 april, 2016 - 16:30
Campus Etterbeek
StudieBegeleidingsCentrum
begeleiding@vub.ac.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten.

Praktisch

De voorbereidingscursus is gratis en vindt plaats op maandag 4 april 2016 op de VUB-campus Etterbeek.

Programma

Doordacht gekozen, is half geslaagd! Een goede opleidingskeuze is van cruciaal belang voor je studiesucces in het eerste jaar.

In deze workshop proberen we je te helpen bij het maken van een realistische, haalbare en doordachte studiekeuze. Leer jezelf kennen: wat zijn je interesses, waar liggen je sterktes en wat wil je later met je behaalde diploma doen?

Bovendien kan je aan de hand van een aantal toetsen nagaan of je over de nodige voorkennis en vaardigheden beschikt om je academische opleiding te starten.

We maken je wegwijs in de wereld van het hoger onderwijs en je kan meteen al eens kennismaken met onze campus.

Inschrijven kan tot en met donderdag 31 maart 2016.

Meer info

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met het StudieBegeleidingsCentrum via het telefoonnummer 02 629 23 06 of het e-mailadres begeleiding@vub.ac.be.