Eetfestijn t.v.v. Edukado – Malawi2016 (30 april)

zaterdag, 30 april, 2016 - 18:30
Lutgardiscollege
Zandgroeflaan 2, 1160 Oudergem

Op 30 april nodigt het Malawi2016-team van Edukado je van harte uit voor zijn jaarlijks eetfestijn. Het eetfestijn vindt, net zoals de vorige edities, plaats in het Lutgardiscollege te Oudergem.

Vanaf 18u30 ben je welkom om te proeven van ons driegangendiner, dat je aangeboden wordt voor slechts 15 euro. Als voorgerecht is er een zomerse tabouleh. Vervolgens schotelen we je als hoofdgerecht chili con carne voor. Afsluiten doen we, net zoals op de vorige eetfestijnen, met een gevarieerd dessertenbuffet.

Kom en steun het nieuwe project Malawi2016, breng al je vrienden en familie mee en geniet samen van een fijne avond in Afrikaanse sferen!

Reserveren kan via dit formulier.

Wat is Edukado?

Edukado organiseert al sinds 2009 solidariteitsprojecten op de VUB. Het concept is telkens hetzelfde: een tiental studenten gaat in de zomer een school bouwen in een ontwikkelingsland met geld dat ze zelf ingezameld hebben. Dit jaar vindt het project plaats in Malawi, een land in het zuidoosten van Afrika dat tot de minst ontwikkelde landen ter wereld behoort. Meer info op www.edukado.be.