Infodag alle opleidingen

zaterdag, 13 februari, 2016 - 10:00 to zaterdag, 13 februari, 2016 - 16:00
Etterbeek, Jette
Wat je zeker moet weten
Welke info kan je krijgen over opleidingen, waar en hoe laat?

Op de infodag van zaterdag 13 februari kan je info krijgen over alle bachelor- en masteropleidingen, master-na-masters en postgraduaten. Je kan doorlopend praten met proffen, maar je kan ook aansluiten bij infosessies, tours of geleide bezoeken. Ze zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van wat de VUB jou kan bieden.

Bekijk hier het programma →

Infomarkt studentenvoorzieningen

Wil je alles te weten komen over studiebegeleiding, huisvesting, kosten en financiering van studies, de sportfaciliteiten en de campus? Kom dan zeker langs op de infomarkt! Je vindt er alle informatie. Ook over studeren in het buitenland of de combinatie werken en studeren kunnen we je meer vertellen. Ouders van toekomstige studenten en studenten uit Nederland helpen we ook met nuttige info over het hoger onderwijs. De infomarkt is doorlopend geopend van 10u tot 16u.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.

Op welke campus moet je zijn?

Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
Thuisbasis van de meeste opleidingen aan de VUB: exacte en humane wetenschappen.
Wegbeschrijving

Brussels Health Campus
In de schaduw van het UZ Brussel vind je alle medische opleidingen en ook Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Brussels Technology Campus
In de schaduw van de Zuidertoren en op een boogscheut van het stadscentrum klopt het hart van de opleiding Industriële Wetenschappen.