Onthaal nieuwe studenten - Etterbeek en Kaai

maandag, 26 september, 2016 - 08:30
Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus

De colleges starten op maandag 26 september 2016, jouw eerste dag als student aan de VUB!

We laten je die dag niet zomaar aan jouw lot over en verwelkomen je graag officieel, samen met alle nieuwe studenten. De perfecte gelegenheid om jouw nieuwe studiegenoten al eens te zien en heel wat praktische tips te krijgen. Dit onthaalmoment is voor alle studenten die een opleiding volgen op Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Etterbeek) en Brussels Technology Campus (Kaai).

Mis dit onthaalmoment niet, dit is de start van jouw studie aan de VUB! We zien je graag om 8u30 aan Aula Q

Tot dan!

Opgelet! Start je de opleiding Biomedische Wetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen of Geneeskunde? Dan word je op het onthaal op Brussels Health Campus (Jette) verwacht.