Onthaal nieuwe studenten - Jette

maandag, 26 september, 2016 - 11:00
Campus: Brussels Health Campus
Campus Jette

De colleges starten op maandag 26 september 2016, jouw eerste dag als student aan de VUB!

We laten je die dag niet zomaar aan jouw lot over en verwelkomen je graag officieel, samen met alle andere eerstejaarsstudenten. De perfecte gelegenheid om jouw nieuwe studiegenoten al eens te zien en heel wat praktische tips te krijgen. Mis dit onthaalmoment niet, dit is de start van jouw studie aan de VUB!

We verwachten je in auditorium Brouwer in gebouw A. Het onthaalmoment start om 11u

Tot Dan!

Dit onthaal is enkel voor de studenten die starten aan de opleiding Biomedische Wetenschappen, Farmceutische Wetenschappen of Geneeskunde.

Voor alle andere opleidingen is er het onthaal op Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus (Etterbeek).