• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Onthaaldag voor Werkstudenten

zaterdag, 24 september, 2016 - 09:00 to zaterdag, 24 september, 2016 - 16:00
Faculteit: Werken en studeren
Vrije Universiteit Brussel
02 629 2010
info@vub.ac.be
www.vub.be/werken-studeren/
Infodag

Onthaaldag werkstudenten 2016

De Vrije Universiteit Brussel organiseert op zaterdag 24 september 2016 een onthaaldag voor werkstudenten en voor zij die een universitaire studie in avondonderwijs willen combineren met een vol- of een halftijdse job.

Op deze onthaaldag kom je meer te weten over de belangrijkste studentenvoorzieningen aan de VUB en de begeleidingsdiensten die specifiek voor jou als werkstudent ter beschikking staan.

Bovendien geven we je adviezen mee om de combinatie van werken en studeren succesvol te maken. Je kan deze dan bespreken met enkele werkstudenten die graag hun tips & tricks komen delen. Verder is de onthaaldag voor werkstudenten het moment waarop je enkele infosessies over specifieke opleidingen kan bijwonen.

Bekijk het programma van de onthaaldag voor werkstudenten per campus .

Registreer hier voor de onthaaldag voor werkstudenten.