Personeelsbarbecue 23 juni 2016 - Faculteit Recht en Criminologie

Evenementen.rc@vub.ac.be
www.vub.be/RC
Personeelsbarbecue faculteit RC

Het einde van het academiejaar komt alweer in zicht en de Vrije Universiteit Brussel sluit dit jaar traditiegetrouw feestelijk af met een personeelsbarbecue op donderdag 23 juni 2016 om 12u00. Deze zal plaatsvinden op de grasvelden rond het gebouw M van Campus Etterbeek.

Ook de faculteit Recht en Criminologie neemt deel aan deze BBQ en zal hiervoor samenwerken met een cateraar die zal zorgen voor een gevarieerd menu. De aperitief, wijn en het dessert worden u aangeboden door de faculteit.

Indien U wenst deel te nemen met de Faculteit Recht en Criminologie, gelieve dan ten laatste op 14 juni 2016 via onderstaande inschrijfmodule te registreren en online een bijdrage betalen van 15 euro (gelieve uw aparaat voor digitale handtekening klaar te houden en de procedure volledig te doorlopen).
De faculteit schenkt de drank, dessert en aperitief. Leden van de vakgroep criminologie dienen zich te wenden tot Jenneke Christiaens voor registratie.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.