• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Plechtige Diploma-Uitreiking Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

vrijdag, 26 februari, 2016 - 19:00
Faculteit: Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie
Aula Van Geen -Qa
VUB
Graduation Ceremony

UITNODIGING

Graag nodigen we je uit deel te nemen aan de Plechtige Diploma-Uitreiking van de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie van de Vrije Universiteit Brussel op vrijdag 26 februari 2016 a.s in de Aula Van Geen-Qa.

Alle afgestudeerden en professoren worden verzocht in toga deel te nemen aan de plechtigheid.

Om 18u00 kan je in de 'Ruimte Onder de Aula' via de ingang Nelson Mandela de toga afhalen. Ter ontlening van je toga, dien je een onderpand te voorzien (identiteitskaart, rijbewijs...). Na de plechtigheid lever je ook daar opnieuw de toga in.

Alle andere genodigden; familie, vrienden en faculteitsmedewerkers kunnen ook vanaf 18u00 de Aula Qa betreden en dit via de ingang aan de Esplanade.

Registratie is noodzakelijk. Gelieve je aanwezigheid onderaan te bevestigen tegen uiterlijk vrijdag 19 februari 2016 met vermelding van het aantal personen (max. 3) die je zullen vergezellen.

PROGRAMMA

- Verwelkoming door Prof. dr. Paul De Knop, Rector van de Vrije Universiteit Brussel

- Toespraak door de vertegenwoordigers van de Promotie Faculteit LK 2015

Intermezzo