• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Plechtige diploma-uitreiking Letteren en Wijsbegeerte

zaterdag, 3 december, 2016 - 10:30
Faculteit: Letteren en Wijsbegeerte
Roger Van Geen
Qa
Graduation Ceremony

English version below

NEDERLANDS:

Zaterdag 3 december 2016 om 10.30 uur Auditorium 'Roger Van Geen' – Gebouw Q - Campus Etterbeek

• Verwelkoming:
    • Prof. dr. Frank Scheelings, ceremoniemeester
    • Prof. dr. Caroline Pauwels, Rector van de VUB
  • Toespraak: Christina von Wackerbarth, Lid raad van Bestuur Barco
  • Plechtige diploma-uitreiking: Prof. dr. Karin Nys, Decaan van de faculteit LW
  • Uitreiking TALK-prijzen: Prof. dr. Wim Vandenbussche, Vakgroepvoorzitter TALK
  • Slotwoord: Prof. dr. Karin Nys, Decaan van de faculteit LW
  • Muzikale ondersteuning: David Maliyamungu en de VUB Players

PRAKTISCH

Alle professoren en afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan de plechtigheid en daarom aanwezig te zijn omstreeks 9.30 uur in de ruimte ‘Onder de Aula’ in gebouw Q (ingang Nelson Mandela), waar de toga's worden uitgedeeldDe afgestudeerden dienen ook een onderpand te voorzien om een toga uit te lenen (identiteitskaart, rijbewijs...). Voor professoren worden toga's voorzien. De professoren en afgestudeerden worden gevraagd te wachten in de ruimte ‘Onder de Aula’ tot ze in groep naar het Auditorium ‘Roger Van Geen’ (Aula Qa) worden gebracht.

Partners en familie kunnen vanaf 9.30 uur plaatsnemen in de Aula.

Aansluitend op de diploma-uitreiking wordt een receptie voorzien in het VUB-restaurant

ENGLISH:

Saturday, 3 December 2016 at 10.30 a.m.- Auditorium 'Roger Van Geen' – Building Q – Campus Etterbeek

PROGRAMME
  • Opening Remarks by Prof. Frank Scheelings, PhD, Master of Ceremonies
  • Inauguration Remarks of the Rector, Prof. Caroline Pauwels, PhD
  • Commencement Address by Christina von Wackerbarth, executive board member at Barco
  • Conferment of MA Degrees by Prof. Karin Nys, PhD, Dean of the Faculty of Arts and Philosophy
  • Conferment of TALK Prizes by Prof. Wim Vandenbussche, PhD, Head of Department
  • Concluding Remarks by Prof. Karin Nys, PhD, Dean of the Faculty of Arts and Philosophy
  • Musical interludes performed by David Maliyamungu and the VUB Players

PRACTICAL GUIDELINES

For relatives and friends Doors will open in the Aula 60 minutes before the start of the ceremony.
For students and faculty Faculty and students meet 'Onder de Aula' (entrance Nelson Mandela). The 'Onder de Aula' is the reception area under the auditoria, in the Aula Building. All participants must be on time, since we need to distribute gowns and form the procession. Students must carry some sort of ID, for use as a guarantee when taking a gown on loan. Afterwards the ID will be returned. There will be other gowns for faculty members.
Students and faculty will be lead into the Aula, and be shown to their seats.
The ceremony will be followed by a celebratory reception at the VUB restaurant.

INSCHRIJVEN / REGISTRATION