• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Plechtige diploma uitreiking Recht en Criminologie

vrijdag, 2 december, 2016 - 19:00
Faculteit: Recht en Criminologie
Gebouw Q
Aula Van Geen (QA)
Faculteit Recht en Criminologie
Diploma uitreiking

Prof. Dr. Wilfried Rauws, Decaan Recht en Criminologie, nodigt de afgestudeerden van het academiejaar 2015-2016 van harte uit op de plechtige diploma uitreiking op vrijdag 2 december 2016 om 19u00 - Aula Van Geen / QA.

PROGRAMMA

• Verwelkoming: Prof. dr. Caroline Pauwels, Rector en Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Proclamatie Master of Laws in de Rechten: Prof. dr. Daniel De Wolf

• Proclamatie Master of Science in de criminologische wetenschappen: Prof. dr. Sofie De Kimpe

• Muzikaal intermezzo: Eli Goffa

• Master of Laws in het notariaat: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Proclamatie Master of Laws in het internationaal en Europees recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Proclamatie Master of Laws in het sociaal recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Proclamatie Postgraduaat fiscaal recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Proclamatie van de doctoraten in de rechten en criminologie: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Muzikaal intermezzo: Eli Goffa

• Uitreiking Jeanine Segers-prijs en René Marcq-prijs: Prof. dr. Veerle Scheirs en Prof. dr. Jeroen Delvoie

• Een alumnus aan het woord: De Heer Guido Van Wymersch, Hoofdcommissaris van Politie en Korpschef van de Politiezone Brussel Hoofdstad Elsene

• Toespraak door afgestudeerden: Mevr. Aruna Michiels en Mevr. Inès Saudelli

• Slotwoord: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

• Groepsfoto afgestudeerden

• Receptie (VUB Restaurant)

PRAKTISCH

Alle afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan deze plechtigheid. Deze kunnen tussen 18u en 18u30 worden opgehaald in de ontvangstruimte “Nelson Mandela”, waarna een briefing zal volgen over het verloop van de ceremonie.
De deuren van Aula QA gaan open om 18u30 voor partners, familie. Het academisch personeel wordt verwacht ten laatste om 18u45 in de Mandelazaal.

INSCHRIJVEN

We sloten de inschrijvingen af.

Wie niet aanwezig kan zijn zal de ceremonie online live kunnen volgen via deze link.
Na het event zullen de opname en fotoreportage eveneens ter beschikking gesteld worden via een link.

Met vragen kan je terecht op evenementen.rc@vub.be.