Rio Cocktail

U-Residence, Vrije Universiteit Brussel, Campus Etterbeek
Generaal Jacqueslaan 271, 1050 Brussel
Dienst Topsport en Studie, Vrije Universiteit Brussel

INSCHRIJVEN? Zie onderaan deze pagina.

De Vrije Universiteit Brussel heeft de eer om haar (alumni) topsportstudenten, begeleiders en vrijwilligers, die actief waren tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, tijdens de RIO COCKTAIL te huldigen.

Met deze Rio Cocktail lauwert de VUB haar olympiërs Florent Van Aubel, Loïck Luypaert en Jérôme Truyens (hockey), Dirk Van Tichelt (judo), Louis Croenen (zwemmen), Yannick Lefèbvre (zeilen) en Willem Van Schuerbeeck (marathon), alsook dhr. Eddy De Smedt (chef de mission Team Belgium) en andere begeleiders en vrijwilligers die actief waren tijdens de Olympische Spelen.

De Rio Cocktail START OM 18.30 UUR en wordt gevolgd door een receptie omstreeks 20u15.

Tijdens deze Rio Cocktail wordt ook de duale carrière van studerende topsporters belicht vanuit een Vlaams, Belgisch, Europees en olympisch perspectief.

We kijken er naar uit u te mogen begroeten op de Rio Cocktail!

Met sportieve groet,

Prof. Paul Wylleman

dienst Topsport en Studie, Vrije Universiteit Brussel

MAANDAG 17 OKTOBER 2016

PROGRAMMA 18:30 U-RESIDENCE VUB

18u30 Ontvangst

19u00 Verwelkoming - Prof. Paul Wylleman, hoofd dienst Topsport en Studie

19u10 De competenties van topsportstudenten: Een Europees perspectief - drs. Koen De Brandt en drs. Simon Defruyt, Erasmus+ Sport project 'Gold in Education and Elite Sport'

19u30 De duale carrière van topsporters/studenten in Vlaanderen - Mevr. Kristel Taelman, Carrièrebegeleiding Topsport Sport Vlaanderen

19u40 De studerende olympiër in Team Belgium - Dhr. Eddy De Smedt, directeur Topsport en Chef de Mission Rio 2016, Team Belgium

19u50 Huldiging van de olympische topsportstudenten, alumni, begeleiders en vrijwilligers - Prof. Paul De Knop, pro-rector

20u10 Afsluiting en uitnodiging tot de receptie - Prof. Paul De Knop, pro-rector

20u15 Receptie

INSCHRIJVEN? Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen VÓÓR VRIJDAG 7 oktober via onderstaand registratieformulier.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.