De VUB komt naar je toe: SID-in Kortrijk

donderdag, 4 februari, 2016 - 09:00 to zaterdag, 6 februari, 2016 - 16:00
Kortrijk Xpo / Hal 1
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Vanaf donderdag 4 tot en met zaterdag 6 februari vind je de VUB in Kortrijk Xpo. Bezoek onze stand en kom alles te weten over de verschillende opleidingen aan de VUB.

SID-in KortrijkVoor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en zelfs studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand. De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie verder willen combineren.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Op donderdag en vrijdag is de SID-in overdag enkel in schoolverband te bezoeken. Tijdens de nocturne op donderdagavond (17u-20u) en op zaterdag ben je van harte welkom met familie en vrienden. Check de openingsuren en bekijk hoe je er geraakt.

En trouwens, de inkom is gratis.