Tv-opname Zevende Dag

zondag, 30 oktober, 2016 - 10:00
Vlaamse Radio Televisie
August Reyerslaan 52, 1043 Brussel (Afspraak aan de cabine van de security ingang)
Uitstraling Permanente Vorming vzw
upv@vub.ac.be
Uitstap in de UPV vzw-reeks Politieke Filosofie

Bij de Zevende Dag maak je van op de eerste rij mee hoe politici kritische vragen voorgeschoteld krijgen en hun beleidskeuzes moeten verantwoorden. Ministers, partijvoorzitters en parlementsleden gaan voor je ogen in debat met elkaar, met vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties en met de burgers zelf.

Elke week zijn er bekende sporters te gast en er is aandacht voor cultuur, plus een live muziekoptreden. Tenslotte maak je mee hoe live televisie gemaakt wordt: de dans van de camera’s, de wissels achter de schermen en de adrenaline van een rechtstreekse uitzending.

Wie dat wenst kan na afloop en op aanvraag een maaltijd nuttigen in het VRT restaurant.
Gelieve dit te vermeleden bij de inschrijving.

• Lid UPV:5 euro*
  • Werkzoekenden, studenten*: 5 euro | 15 euro met lunch
  • Personeel en alumni Vrije Universiteit Brussel, VKP VUB-EhB-UZ*: 5 euro | 15 euro met lunch
  • Anderen: 8 euro | 18 euro met lunch