• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • This form is improperly configured. Contact the administrator.

Verwen je stem en gebruik ze goed (vraaggestuurd)

zaterdag, 15 oktober, 2016 - 12:00
Faculteit: Interfaculty Department for Teacher Education
gebouw D
IDLO
idlo.nascholingen@vub.ac.be
IDLO-nascholing

Wist je dat 50% van de leraren stemproblemen hebben in hun carrière? Je stem goed leren gebruiken is de boodschap! Hoog tijd om die stem eens goed te verwennen.... Tips en tricks voor een goede stemzorg komen in deze nascholing uitgebreid aan bod.

Spreken is een spiergebeuren. Dat is goed nieuws want dat betekent dat je de articulatie–, stem- en ademhalingsspieren kan trainen en versterken. Uiteraard worden er ook oefeningen gegeven zodat je thuis verder kan werken. Eenvoudige oefeningen als de berenzit, de kurk, steek het spreken in je neus,... worden samen in groep uitgevoerd.

PRAKTISCH

• Nascholer: Bernadette Timmermans, IDLO-lerarenopleiding, docent stempreventie. Bernadette is doctor in de medische wetenschappen en logopediste, doceert stem- en spraakvaardigheid aan het Rits (Erasmushogeschool Brussel). Daarnaast doceert ze stempreventie (IDLO) en presentatievaardigheden (faculteit LW) aan de VUB.  Zij is één van de stemvormers van zowel de oude rotten in het vak als de prille microfoonmedewerkers van de VRT en VTM.
  • kostprijs: 750 euro + verplaatsingskosten
  • vraaggestuurde nascholing: de nascholer komt naar uw school (datum in onderling overleg)
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.