VUB Kickoff - Jette

Campus: Brussels Health Campus
BOJ zaal
kickoff

Nieuw op Campus Jette of gewoon zin in een toffe namiddag? Zak dan op maandagmiddag 03 oktober zeker af naar het grasveld naast de Tempus. Want voor de gelegenheid schorst de faculteit 's namiddags de lessen en kan je er het jaar op een toffe manier komen inzetten op de VUB Kickoff van Brussels Health Campus (Jette).

Kom je Guido Welcome Pack of een van de vele andere goodies ophalen en maak kennis met al wat de VUB, de EhB en Brussel je het komende jaar te bieden hebben.

Nog niet overtuigd? Vanaf 12u verlekkeren foodtrucks je met hun huisgemaakte gerechtjes. Daarnaast spijzen de lokale studentenverenigingen hun kas met de verkoop van meer lekkers tijdens de optredens en  workshops.

Als afsluiter is er 's avonds nog een barbecue voorzien. Zin om mee te eten? Koop dan snel een bbq-kaart ter waarde van 6 euro in de Tempus.

Meer info op Facebook!

DANSEN DANSEN DANSEN

Mag het nog wat meer zijn? Vanaf 22u00 kan je verder gaan feesten in de BOJ-zaal op de eerste party van het jaar!

12:00 - 18:00: Infomarkt met tal van attracties en randanimatie

16:00 - 21:00: After Work Drink